Opleiding brandveiligheid

Brandveiligheidstraining voor werknemers op de werkplek

Brandveiligheidstraining voor uw werknemers speelt een belangrijke rol op elke werkplek in het Verenigd Koninkrijk. Het is niet alleen een wettelijke vereiste, maar Brandveiligheidstraining biedt zowel u als/of uw personeel de essentiële kennis om veilig te blijven in geval van een noodsituatie.

Hier bij 1st Class Fire Protection zijn we er trots op dat we kosteneffectieve, eersteklas brandveiligheidstrainingen leveren. Gebieden waar wij trainingen verzorgen zijn onder meer Norfolk, East Anglia en Zuidoost-Engeland.

Wij bieden een reeks trainingen op het gebied van brandveiligheidsmanagement die kunnen worden afgestemd op uw individuele zakelijke behoeften. Onze cursussen en trainingen omvatten praktijkgerichte brandblussertraining, training voor brandweerman/maarschalk, effectieve brandoefeningen en meer. Deze trainingen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat uw personeel over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om veilig te kunnen werken.

We aim to make our courses enjoyable and dynamic. Our courses can be conducted either on-site at your business or off-site at a specialised location.

Need help ensuring you or your staff are fire safety trained? Then get in touch with 1st Class Fire Protection today to find out more about our courses or to discuss your fire safety training individual needs.

Waarom voor ons kiezen voor brandveiligheidstrainingen op de werkvloer?

Highly Experienced Fire Safety Trainers

Meer dan 25 jaar ervaring

Gratis offertes & Deskundig advies

Provide Both On and Off Site Training

Hands On, Dynamic And Enjoyable Training Courses

Tailored Training Options Available

Onze brandveiligheidstrainingen:

Brandwacht/maarschalk

Opgeleide brandweermannen/maarschalks spelen een cruciale rol bij het waarborgen dat de veiligheidsmaatregelen worden gehandhaafd. Ze zijn ook van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan evacueren in geval van brand. Het is ook een wettelijke vereiste voor uw bedrijf om iemand ter plaatse te hebben die is opgeleid in brandveiligheid.

Onze cursus behandelt brandveiligheid op de werkvloer, brandvoorschriften en de rol van Fire Marshal’s.

Brandblussers

Het personeel moet de locaties van de brandblussers op hun werkplek kennen en weten hoe ze deze moeten bedienen.

Onze cursus omvat een lezing over brandveiligheid, de soorten brandblussers en hun gebruik. Met deze cursus kunnen alle deelnemers in de praktijk kennismaken met live trayfires.

Employee Learning Fire Extinguisher Training

Bekijk wat onze klanten zeggen over onze diensten

“We gebruiken 1st Class Fire Protection Ltd voor het onderhoud van onze brandalarmsystemen, brandblussers en noodverlichting in ons portfolio van commerciële en residentiele eigenschappen. Ze zijn professioneel, meegaand en altijd erg behulpzaam. Hun werk wordt altijd volgens een hoge standaard en met grote zorg uitgevoerd. Daarom raden wij 1st Class Fire Protection Ltd zonder aarzeling aan.

Eleanor Smithers, Black Orange Investments

Neem vandaag nog contact op met 1st Class Fire Protection voor meer informatie over onze brandveiligheidstrainingen. U kunt dit doen door ons vriendelijke team te bellen op 01603 742741 of door ons online formulier in te vullen op onze contactpagina.