Fire Risk Assessments

Risicobeoordelingen van brandveiligheid

Onze deskundige FRA-beoordelaars van 1st Class Fire Protection voeren al meer dan 25 jaar brandveiligheidsrisicobeoordelingen uit voor commerciële en residentiële eigendommen in East Anglia en het zuidoosten van Engeland.

Het is essentieel dat er regelmatig een brandveiligheidsrisicobeoordeling wordt uitgevoerd door een 'competent' persoon. Dit is zowel voor de naleving van de wetgeving als voor de veiligheid van uw personeel en eventuele bezoekers van uw bedrijf.

Onze ervaren beoordelaars kunnen brandveiligheidsrisicobeoordelingen uitvoeren voor elk type pand. Dit omvat scholen, kantoren, woonhuizen zoals flats, nieuwbouw en overal waar slaapgelegenheid is.

Bij 1st Class Fire Protection zijn wij onafhankelijk van welke brandveiligheidsleverancier of installateur dan ook. Dit betekent dat wij u onpartijdig en deskundig advies kunnen geven over elk aspect van brandveiligheid en over alle benodigde brandveiligheidsapparatuur.

Neem daarom contact op met 1st Class Fire Protection voor meer informatie of boek vandaag nog uw brandveiligheidsrisicobeoordeling.

Waarom voor ons kiezen?

Gratis offertes en deskundig advies

Professioneel geaccrediteerd personeel

Concurrerende prijzen

Ervaren brandveiligheidsbeoordelaar

Onafhankelijk en onpartijdig advies

Experts in het beheer van meerdere sites

Onze geaccrediteerde brandveiligheidsrisicobeoordelaar staat klaar om brandveiligheidsrisicobeoordelingen voor alle soorten uit te voeren van panden. Alle brandrisicoanalyses die wij uitvoeren zijn 3 jaar geldig. De hervorming van de regelgeving (Fire Safety) Order 2005 requires the Responsible Person of any business or non-domestic premises to on a yearly basis to also carry out an internal self fire risk assessment review to ensure nothing has changed in the past 12 months.

 

Als er 5 of meer personeelsleden zijn, moet er een brandveiligheidsregistratie worden bijgehouden van alle bevindingen om te voldoen aan de nieuwste wetgeving. Onze experts kunnen uw bedrijf regelmatig voorzien van brandrisicobeoordelingen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf up-to-date is en aan de regelgeving voldoet.

 

Als verantwoordelijke persoon binnen het bedrijf moet u: 

Voer een brandrisicobeoordeling uit en controleer deze regelmatig. (Wij raden u aan uw brandrisicobeoordeling minstens één keer per jaar te herzien)

 

Plan voor een noodgeval

Zorg voor personeelsinformatie, brandveiligheidsinstructie en brandveiligheidsbewustzijnstraining

 

Fire risk assessment
Fire risk assessment

Bekijk wat onze klanten zeggen over onze diensten

“Omdat ik nog maar kort bij Harrods Aviation werkte, vond ik 1st Class Fire Protection uiterst informatief in termen van de bestaande onderhoudsovereenkomst die al van kracht was. We kunnen niets negatiefs zeggen over uw reactie op eventuele problemen of het niveau van professionaliteit van het hoofdkantoor tot aan de technici ter plaatse.”

To book your fire risk assessment or to find out more details get in touch with our team today via phone, email or our form:

Call Us On

Email Us On

Vul ons contactformulier voor brandrisicobeoordeling in

 

Company Name

(Required)

Nature of Business

(Required)

Address

(Required)

Address Line 1

Address Line 2

City

County

Postal Code

Is Your Site Address Different than above?

(Required)

No

Yes

Describe The Property Use

(Required)

Name of Responsible Person

(Required)

Position of Person

Phone

(Required)

Email

(Required)

Number of Employees

Date of Last Risk Assessment (if known)

Select date

Number of Storeys

Does it have a basement?

Yes

No

Deurtoegang (hoeveel uitgangen en ingangen)

 

Where are your staircases

Internal

External

Are building plans available?

Yes

No

Both

Don't Know

Eventuele verdere details

 

Vul hier uw verdere gegevens in of wilt u dat wij u op een bepaald tijdstip bellen