Brandbeveiligingsdiensten in Cambridge

Brandbeveiliging 1e klas

Houd uw bedrijf en personeel veilig met ons aanbod aan brandveiligheidsdiensten in heel Cambridge. 

Request A Callback

Name*

Phone*

Select Your Preferred Time*

Volledige brandbeveiligingsdiensten in Cambridge

Wij bieden een volledig assortiment brandbeveiligingsdiensten voor zowel bedrijven, eigenaren van commercieel onroerend goed als woningbeheerdiensten in een groot aantal sectoren in en rond Cambridge.

Ons team van ervaren ingenieurs levert brandbeveiligingsdiensten, waaronder de installatie, het onderhoud en het testen van brandalarmsystemen, onderhoud en installatie van brandblussers, noodverlichting, brandrisicobeoordelingen, brandveiligheidstraining en meer.

Al het werk dat we voor onze klanten uitvoeren, wordt te allen tijde onderhouden volgens de nieuwste toonaangevende normen in de sector, waarbij onze divisie Brandblussers BAFE-geregistreerd is. We zijn trots op onze klantenondersteuning en geven onze klanten helder en op maat gemaakt brandveiligheidsadvies voor elk uniek bedrijf. Dit omvat onze 24-uurs oproepen voor brandalarmsystemen, die ongeëvenaard zijn, kijk maar eens wat onze huidige klanten zeggen.

Wat uw bedrijf of branche ook nodig heeft, wij kunnen in en rond Cambridge een effectieve en concurrerende brandbeveiligingsservice bieden, afgestemd op uw exacte vereisten.

Bel ons team vandaag nog voor een gratis gesprek over welke brandbeveiliging uw bedrijf nodig heeft.

fire protection services Cambridge

Neem vandaag contact op

“Neem nooit risico’s met levens of eigendommen”

Bekijk onze brandbeveiligingsdiensten in Cambridge

Fire Protection Services Training

Opleiding brandveiligheid

Wij bieden brandveiligheidstrainingen aan om werkgevers te helpen de veiligheid van hun werknemers te waarborgen.

MEER INFORMATIE

Fire Protection Systems Alarms

Brandalarm

systemen

Wij installeren, onderhouden en onderhouden brandmeldinstallaties in zowel bedrijfspanden als woningen.

MEER INFORMATIE

Fire Protection Services Lighting

Noodverlichting

Wij installeren, onderhouden en onderhouden noodverlichting in zowel bedrijfspanden als woningen.

MEER INFORMATIE

Fire Protection Servcies Risk Assessments

Brandrisicobeoordelingen

Onze geaccrediteerde brandrisicobeoordelaar staat klaar om brandrisicobeoordelingen uit te voeren op alle soorten gebouwen.

MEER INFORMATIE

Fire Protection Services Extinguishers

Brandblussers
_

Wij installeren en onderhouden alle soorten blussers in zowel commerciële als residentiële gebouwen.

MEER INFORMATIE

Onze brandbeveiligingsdiensten omvatten onder andere:

 

Utrecht

Nieuwegein

Maarssen

Zeist

De Bilt en Bilthoven

Houten

Ijsselstein

Leidsche Rijn

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn buiten deze regio's !

fire safety services locations
fire safety training for employees

Ons team van professionele ingenieurs is zeer ervaren in hun vakgebied en handhaaft te allen tijde hoge normen, waarbij onze brandblusserdivisie BAFE- en CHAS-goedgekeurd is, en onze brandalarmdivisie FIA- en CHAS-goedgekeurd is.

 

We bieden ook een verscheidenheid aan trainingen op het gebied van brandveiligheidsmanagement in heel Cambridge, die zijn afgestemd op uw individuele zakelijke behoeften. Onze brandveiligheidscursussen en -trainingen omvatten praktijkgerichte brandblussertraining, training van brandweerman/maarschalk, effectieve brandoefeningen en meer, die zowel off-site als op locatie bij u op locatie kunnen worden uitgevoerd.

We leveren al meer dan 25 jaar brandbeveiligingsdiensten in Cambridge en streven ernaar een sterke, langdurige zakelijke relatie op te bouwen en te onderhouden met onze klanten in zowel de private als de publieke sector in Cambridge.

 

Bekijk wat onze klanten zeggen over onze diensten :

 

“We gebruiken 1st Class Fire Protection Ltd voor het onderhoud van onze brandalarmsystemen, brandblussers en noodverlichting in ons portfolio van commerciële en residentiële panden. Ze zijn professioneel, behulpzaam en altijd erg behulpzaam. Hun werk wordt altijd op een hoog niveau en met grote zorg uitgevoerd, daarom zouden wij 1st Class Fire Protection Ltd zonder aarzeling aanbevelen.”

Eleanor Smithers, Black Orange Investments

Als u meer wilt weten of uw brandveiligheidseisen wilt bespreken, neem dan contact op met ons vriendelijke team op 01603 742741 of via ons contactformulier.