Onderhoud Brandblussers

Onderhoud, onderhoud en installatie van brandblussers

Onze door de industrie goedgekeurde, door BAFE geaccrediteerde technici installeren, inbedrijfstellen en onderhouden al meer dan 20 jaar alle soorten brandblussers voor bedrijven in Norfolk, East Anglia en het zuidoosten.

Wat de aard van uw bedrijf ook is, wij kunnen u helpen. Ons deskundige team van 1st Class Fire Protection streeft ernaar al onze klanten de hoogste normen op het gebied van klantenservice te bieden.

Onze vriendelijke ondersteuningsmedewerkers zijn slechts één telefoontje verwijderd en geven gratis advies over de soorten brandblussers die beschikbaar zijn. Indien nodig voeren wij ook gratis onderzoeken ter plaatse uit. Op alle geleverde en geïnstalleerde brandblussers zit standaard vijf jaar fabrieksgarantie.

Wilt u meer weten, neem dan vandaag nog contact op met 1st Class Fire Protection om het onderhoud en de installatie van uw brandblussers te bespreken.

cotacteer ons vandaag

Why choose us?

1st Class Fire Protection are a BAFE-accredited company

Volledig onderhoud en certificering van brandblussers volgens Britse normen

Service- en onderhoudsplannen voor alle budgetten en bedrijven

Ontvang GRATIS een vrijblijvende offerte en deskundig advies

Vijf jaar fabrieksgarantie op alle brandblussers

Experts in het beheer van meerdere sites

Soorten brandblussers

Fire Extinguisher Types

Klanten vragen vaak naar de verschillende soorten blussers als wij een klant helpen met een brandblusserinstallatie. Wij leveren de volgende soorten blussers: Poederblussers, Schuimblussers, Kooldioxideblussers, Waterblussers en Natchemische blussers.

Wij kunnen alle soorten blussers installeren en onderhouden. Al ons werk wordt uitgevoerd volgens de British Standards BS5306-3:2017 en al onze servicemonteurs hebben een licentie onder het BAFE-schema. Dit zorgt ervoor dat niet alleen al onze ingenieurs gekwalificeerd zijn, maar dat ze ook worden gecontroleerd en gecertificeerd door BAFE .

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf aan de eisen blijft voldoen, beveelt British Standard 5306 Part 3 2009 de jaarlijkse inspectie en service van brandblussers aan. Hier kan ons deskundige team u helpen.

Wilt u met een expert spreken, neem dan vandaag nog contact op met ons vriendelijke team en wij kunnen u GRATIS advies geven.

Voorbeelden van wie wij het onderhoud en de installatie van brandblussers verzorgen:

Residentiële verzorgingshuizen

Fabrieken

Hotels/pension

HMO's

Commerciële eenheden

Winkeleenheden

Domestic

Bars/openbare huizen/restaurants

Fire Extinguisher Servicing Specialist

Bekijk wat onze klanten zeggen over onze diensten

“Wij gebruiken al meer dan 10 jaar eersteklas brandbeveiliging. Ze zijn altijd zeer professioneel, punctueel, beleefd, competitief, bekwaam en

efficient. Their team are always very well presented in their company uniform”

Als u meer wilt weten of de vereisten voor het onderhoud en de installatie van uw brandblusser wilt bespreken. Neem contact op met ons vriendelijke team op 01603 742741 of via ons contactformulier.