Fire Alarm Systems

Brandalarmsystemen – Installatie, onderhoud en service

Bij 1st Class Fire Protection voeren onze deskundige ingenieurs al meer dan 25 jaar zowel onderhoud als installatie uit van alle soorten brandalarmsystemen in zowel commerciële als residentiële panden in Norfolk, East Anglia en het zuidoosten van Engeland. Wij zijn een volledig geaccrediteerde BAFE-serviceprovider voor brandalarmsystemen en zorgen ervoor dat al het uitgevoerde werk van de hoogste kwaliteit is en voldoet aan de nieuwste industrienormen.

Voor commerciële eigendommen en gebouwen zijn brandalarmen niet alleen noodzakelijk vanwege de voor de hand liggende praktische voordelen. Brandalarmsystemen zijn volgens de wet een noodzaak om te voldoen aan de nieuwste zakelijke regelgeving en wetten. Het is de wet om ervoor te zorgen dat u over een effectief en kwalitatief hoogstaand brandmeldsysteem beschikt.

Wij ontwerpen, leveren en installeren toonaangevende brandalarmsystemen. Deze zijn afgestemd op de behoeften van uw individuele bedrijf of woning. Deze service is zowel voor nieuwe installaties als voor toevoegingen aan een bestaand brandalarmsysteem.

Neem vandaag nog contact op met 1st Class Fire Protection om uw brandalarmsystemen gedetailleerder te bespreken.

CONTACTEER ONS VANDAAG

Waarom voor ons kiezen?

Oplevering volgens Nederlande standaard

 Inventarisatie van benodigde noodverlichting 

Opgeleide electriciens met ervaring

Wij houden rekening met uw agenda en wensen

Directe levering en plaatsing van noodverlichting

Wij leveren kwaliteit noodverlichting tegen betaalbare prijs

Voor alle gebouwen moet een brandrisicobeoordeling worden uitgevoerd. De vereiste brandrisicobeoordeling zal bepalen welk type systeem geschikt is voor het pand volgens de British Standard. Wat de branddetectie- en brandalarmvereisten voor uw gebouw ook zijn, ons deskundige team kan u helpen. Wij zorgen ervoor dat al uw systemen geschikt zijn voor het beoogde doel, wat essentieel is voor het handhaven van een hoog veiligheidsniveau.

Voordelen van Open Protocol-brandalarmsystemen:

Onafhankelijke keuze van toonaangevende installateurs en dienstverleners

System upgrades are not restricted to one organisation

No dependency on one supplier or organisation

Onderhoud brandalarm

Onderhoudsintervallen voor brandalarm

 

Service en onderhoud aan brandalarmen moeten doorgaans elke 6 maanden worden uitgevoerd. Dit is in lijn met de Britse brandveiligheidswetgeving en de Britse normen.

Wij kunnen uw brandalarmservice en -onderhoud uitvoeren, zelfs als wij uw brandalarm niet hebben geïnstalleerd. Ons team heeft veel ervaring met alle soorten, merken en modellen brandalarmen.

Alle servicebezoeken voor Brandalarm worden uitgevoerd op een tijdstip en datum die u het beste uitkomt. We nemen een week van tevoren telefonisch of per e-mail contact met u op om ons brandalarmonderhoudsbezoek te bevestigen.

Onderhoudsintervallen zijn doorgaans elke 6 maanden om te voldoen aan BS5839 en de nieuwste Britse normen. We voeren er ook veel op kwartaalbasis uit, afhankelijk van het type gebouwgebruik of op verzoek van de klant.

Na een servicebezoek wordt een inspectiecertificaat verstrekt. Hierin wordt gedetailleerd beschreven welke apparatuur is onderhouden en of deze geschikt is voor het beoogde doel. Als onderdeel van onze service bieden wij ook een 24/7 noodoproep. Dit is onderdeel van het onderhoudscontract, zodat u er zeker van bent dat uw brandmeldinstallatie altijd wordt onderhouden.

Wilt u GRATIS een vrijblijvende offerte ontvangen voor het onderhoud van uw huidige brandalarmsysteem of heeft u vragen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

We werken samen met een verscheidenheid aan toonaangevende en volledig goedgekeurde brandalarmfabrikanten die onze technici dagelijks gebruiken voor onze installaties en onderhoud, waaronder de volgende leveranciers die ons team van 1st Class Fire Protection gebruikt:

Apollo-branddetectoren   – analoge en conventionele detectoren
Zerio Electro-Detection   – analoge draadloze brandalarmsystemen
Kentec Electronics Limited – analoge en conventionele bedieningspanelen
Advanced MXPRO – analoge bedieningspanelen
C-TEC   – analoge en conventionele bedieningspanelen
Fike – analoge en conventionele bedieningspanelen
Zeta   – Analoge en conventionele bedieningspanelen

Accreditaties

1 st Class Fire Protection Ltd heeft binnen de brandbeveiligingsindustrie een reputatie voor het leveren van kwaliteitsdiensten en -producten. Wij zijn een volledig geaccrediteerde , door BAFE goedgekeurde dienstverlener voor brandalarmsystemen en al onze technici zijn FIA-goedgekeurd, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u professioneel advies krijgt over installatie en onderhoud.

Omdat veiligheid een eerste overweging is, is 1 ST Class Fire Protection ook geaccrediteerd bij het Contractors Health and Safety Assessment Scheme (CHAS) en Constructionline. Al onze werfinstallateurs beschikken over het competentiekaartschema voor de Bouwnijverheid (CSCS).

Fire Alarm Systems Accreditations

Bekijk wat onze klanten zeggen over onze diensten

“We gebruiken 1st Class Fire Protection Ltd voor het onderhoud van onze brandalarmsystemen, brandblussers en noodverlichting in ons portfolio van commerciële en residentiële eigenschappen. Ze zijn professioneel, behulpzaam en altijd erg behulpzaam. Hun werk wordt altijd op hoog niveau en met grote zorg uitgevoerd, daarom raden wij 1st Class Fire Protection Ltd without hesitation.

Eleanor Smithers, Black Orange Investments

Als u meer wilt weten of de vereisten van uw brandalarmsysteem wilt bespreken, neem dan contact op met ons vriendelijke team op 01603 742741 of via ons contactformulier.