ONS VERHAAL

1st Class Fire Protection Ltd, opgericht in 1995 als slechts een lokaal verkoop- en servicebedrijf voor brandblussers, heeft zich ontwikkeld tot een succesvol onafhankelijk bedrijf.

Een groot deel van ons succes kan worden toegeschreven aan ons hardwerkende team dat door de jaren heen is gegroeid.

Wij streven naar succes in de brandbeveiliging en geloven in langdurige relaties en zijn trots op de klanten die hun bedrijf bij ons hebben ondergebracht.

Onze medewerkers van de klantenservice staan ​​klaar om u te helpen bij het oplossen van eventuele apparatuurproblemen en bieden 24 uur per dag dekking voor 365 dagen per jaar.

Ons team van gekwalificeerde projectmanagers staat altijd klaar om systemen te ontwerpen en te installeren die voldoen aan de verwachtingen van de klant.

1st Class Fire Protection Office

Wij zijn een bedrijf dat is gegroeid door nauwe samenwerking met industriële en commerciële panden. Met meer dan 2000 klanten van verschillende groottes in het Verenigd Koninkrijk.

We zetten ons volledig in voor de bescherming van het milieu en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de impact van de producten die we leveren te verminderen. We hebben nu in 2018 LED-noodverlichtingsapparatuur volledig geïntroduceerd om de verspilling veroorzaakt door de verwijdering van TL-buizen te elimineren.

1st Class Fire Protection Ltd, opgericht in 1995 als een plaatselijk verkoop- en servicebedrijf voor brandblussers, heeft zich ontwikkeld tot een succesvol, onafhankelijk bedrijf met in totaal 15 medewerkers, wat aantoont dat we groot genoeg zijn om het hoofd te bieden, maar klein genoeg om te zorgen en een uitstekende service te bieden.

Bekijk wat onze klanten zeggen over onze diensten

“We have been working with 1st Class Fire Protection for 4 years and had nothing but positive experience. The team is very well organised and ensures that. alle noodzakelijke controles worden tijdig uitgevoerd en er wordt nooit vergeten eventuele problemen of zorgen te benadrukken die moeten worden beoordeeld. We zijn erg blij dat we rteytyrt hebben gekozen

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem dan gerust contact op met ons kantoor via 01603 742741 of vul ons contactformulier in.